Madkassens materiale

Nu på markedet er madkasser hovedsageligt plast, glas, keramik, træ, rustfrit stål, aluminium og andre materialer.Derfor, når vi køber madpakker, skal vi være opmærksomme på det materielle problem.For at gøre madpakken i plastik lettere at forarbejde og forme, tilsættes blødgører for at øge plastikkens fleksibilitet.

Hver plast har sin varmetolerancegrænse, i øjeblikket er den mest varmebestandige polypropylen (PP) kan modstå 120 ° C, efterfulgt af polyethylen (PE) kan modstå 110 ° C, og polystyren (PS) kan kun modstå 90 ° C.

På nuværende tidspunkt er kommercielt tilgængelige plastik madkasser til mikrobølgeovne hovedsageligt lavet af polypropylen eller polyethylen.Hvis temperaturen overstiger deres varmemodstandsgrænse, kan der frigives blødgører, så det er nødvendigt at undgå opvarmning af plastikmadkasser med høj temperatur i lang tid.

Hvis dit plastikbestik er klumpet, misfarvet og skørt, er det et tegn på, at dit bestik er ældet og bør udskiftes.

Med hensyn til hvor lang en plastik madkasse "levetid" kan være, afhænger af personlig brug og rengøringsmetoder, de fleste plastprodukter er generelt i en holdbarhed på tre til fem år, hvis de bruges ofte, et til to år for at erstatte bedre.

Men vi behøver ikke at "se plastikformørkelse", plastik madpakker, der bruges til at pakke sushi, frugt og anden mad, har også sine unikke fordele, fra omkostningerne ydeevne, udseende niveau til dette er isoleringen madkassen er svær at konkurrere med.


Indlægstid: 13-okt-2022